Aktuality - Všechny aktuality

Českobrodská doprava pro seniory

Od 1. září máme nového provozovatele Českobrodské dopravy pro seniory. Společnost Teamium s.r.o. je sociální podnik, který má s přepravou seniorů zkušenosti.
Doprava je zajišťována vozem Dacia Dokker, které disponuje prostorným interiérem a velkým zavazadlovým prostorem umožňujícím přepravu zdravotních pomůcek jako jsou chodítka či invalidní vozíky.
Pro současné uživatele přepravní služby nedochází k žádným podstatným změnám. Objednávky jízd se budou nadále přijímat na původním telefonním čísle 603 216 669. Zájemce o jízdu se však nedovolá přímo řidiči, ale na dispečink, který zajistí rezervaci jízdy a následně den před jízdou zašle upozorňovací SMS zprávu o plánované jízdě.
Dochází k rozšíření časového intervalu, kdy je možné jízdy telefonicky objednávat, na čas od 7:00 do 15:00. Výše platby za jednu jízdu zůstává stejná, senior hradí 20 Kč. Stejně tak se nemění časový rozsah poskytování služby, přeprava bude poskytována v pracovní dny od 6:30 do 14:30.
Pro nové zájemce o službu sdělujeme, že o průkaz opravňující je k využívání Českobrodské dopravy pro seniory mohou požádat na odboru sociálních věcí a školství (kancelář č. 25, 1. patro, budova na náměstí Arnošta z Pardubic 56). Průkaz je vydáván bezplatně a na počkání.
Věříme, že senioři budou spokojeni s novým provozovatelem, a že jim poskytne komfortní a bezpečné cestování po městě.
Copyright © Město Český Brod, 2005-2024 | Přístupnost | GDPR | Kontakty | Mobilní verze | Administrace | vývoj MyWebdesign.cz
Cesbrod
TOPlist