spocitejmejimtovevolbach napsal:Troll napsal:Dobrý večer, stejně jako pan Traurig si myslím, že o tom jak bude vypadat zastoupení na radnici rozhodli voliči ve volbách. Je na jednotlivých zastupitelích jak si s nastalou situací poradí. Můžou jednat o koalici (pokud budou mít s kým), můžou plnit roli opozice a stejně tak můžou rezignovat. Pravda je, že pokud někdo dá dohromady na radnici, která má 21 "židlí" 11 hlasů je vítěz, což se mi líbit nemusí, ale měl bych to akceptovat - tuším, že se tomu říká demokracie.
Chce-li Českobroďák vládnout sám, měl by získat 11 zastupitelů a pak to má v kapse. Znamená to pro Vás pane Kokeši a celý Českobroďák, celé následující 4 roky i nadále pracovat pro město a možná i více (pozitivně) komunikovat s voliči. Například se mi velmi líbí Vaše snaha zajistit větší bezpečnost dětí na přechodech u škol. Celý ten týden před volbami jste měli opravdu masivní nasazení, tento týden to pravda opadlo (čtvrtek a pátek tam už nebyl nikdo, teda mimo té paní co tam stojí každý den už několik let). Takže jen tak dál :-).
Ještě k panu Havlíčkovi, byl jsem to já kdo se zeptal pana Havlíčka na jeho postoj k provozování ubytoven ve městě. A věřím, že mi odpoví, stejně jako pan Nekolný, jen co skončí povolební mumraj. Na propojení pana Havlíčka a pana Jordáka jsem upozornil, jelikož toto jméno mám spojeno s výstavbou další ubytovny, což nepovažuji za nejlepší nápad (čím méně bude ubytoven tím lépe, alespoň podle mne). Pan Kokeš psal, že ze Sportky oba pánové nanejvýš udělají kvalitní podnik. Toto je fajn, nicméně já tam nejspíš nezajdu, měl bych totiž pocit, že každou utracenou korunou přispívám na další ubytovnu a to se mi opravdu nechce.
Trolle neboli místostarosto Pavle Janíku, vaše snaha o očernění vítěze voleb SNK Českobroďák je klasicky ve vašem stylu-trapná a laciná, vy, stejně jako Mr.Vlasák člen "bratrstva kočičí pracky" nervózní z volebního výsledku a vaší slabé 11 útočíte na lídra pana Havlíčka a to způsobem který je spíše k smíchu, ikdyž vy sám o sobě jste spíše k pláči. Jestli se nemýlím, tak osvětu na přechodech dělá Českobroďák již několikátým rokem pravidelně v říjnu a v červnu tak jakápak předvolební agitace??! Místo hloupých řečí byste se měl aktivně zapojit, v důchodu budete mít času dost tak se příště nestyďte panu Havlíčkovi zavolat a zapojte se do hlídání přechodů. K tématu ubytoven svolal SNK Českobroďák debatu s místními občany, tato byla hojně navštívena a od místních velmi kladně přijata a bylo na ní vysvětleno jak to je a bude s ubytovnami. S kým solidnějším než je pan MILAN Jordák měl pan Havlíček na hypotéku (dle katastru nemovitostí) Sportku koupit? S panem "dobrákem" Vlasákem,že? ;-) Pane Janíku chápu, že na sebe jste nikdy nemyslel a že vám jde především o dobro občanů Českého Brodu a též o lepší bytí vašeho fanklubu-zaměstnanců městského úřadu, v tom případě jděte do důchodu chytat ryby na Sázavu, podmínky na to máte ideální, to je opravdu to nejlepší co můžete udělat.
Dobrý večer spocitejmejimtovevolbach ,
děkuji za osvětlení všeho. Také přeji panu Janíkovi hezkou Sázavu. Já si na důchod ještě několik desetiletí počkám, takže ani panu Havlíčkovi volat nebudu. Jsem ale rád že jste mi pomohl pochopit aktivity Českobroďáku (hodně plakátů a potom týden práce). Proč to dělají nechápu, trochu mi to přijde stejně účinné, jako když jezdí pan Nekolný někam na Kavkaz aby zvýšil prestiž města. Vy jste, ale naznačil, že se možná jednalo i o předvolební agitaci, já bych to až tak nepřeceňoval. myslím si spíš, že Českobroďák chce něco dělat a toto se jim zdá jako účinné. Až teprve teď jsem pochopil, že přechody budou hlídány zase až jeden týden v červnu.
K problematice ubytoven, znovu zopakuji otázku jsem položil jak panu Nekolnému tak panu Havlíčkovi. Moc mě mrzí, že jak píšete, Českobroďák má řešení, které hojná návštěva místních kladně přijala a já ho neznám. Jistě je toto řešení někde popsané, abych to pochopil i já nervozní člověk. Myslíte, mohl byste napsat odkaz? Samozřejmě by bylo lepší, kdyby se vyjádřil sám pan Havlíček stejně tak i pan Nekolný.
A ještě ke spojení Havlíček-Jordák, překvapuje mě že Českobroďák který zcela správně upozorňuje na důsledky propojení politiky a byznysu, dělá vlastně to samé. Nechci tvrdit, že to nesmí být, ale na druhou stranu by si měl pan Havlíček uvědomit, že se minulou sobotu stal veřejně činným a tudíž musí počítat se zvýšenou kontrolou veřejnosti. Nechci ani zpochybňovat solidnost pana Jordáka, ale je pravda, že jeho příbuzný na začátku roku jasně deklaroval snahu postavit další ubytovnu v Českém Brodě.
Samozřejmě počítám s nějakou další invektivou, ale doplňte ji prosím o informaci, v čem se pletu.