Re: Nemocnice 2014 - Nový provozovatel
Dobrý podvečer, pane Pivasi
vyslovil jsem svůj tip, dokonce jsem se pod něj podepsal. Nicméně ten tip byl mylný, ANO zjevně za tím letákem není. Pro Vás i Petra Šoupala - text letáku najdete vkopírovaný do příspěvku Pacienta v tomto vlákně. Právě kvůli obsahu letáku mne zajímal jeho autor, jak jsem říkal od kandidující strany bych krom kritiky očekával i návrh, jak jsme měli postupovat. Já se při hlasování řídil přesvědčením, že je pro město výhodnější dostat za svou pohledávku 13 milionů než 5.
Nicméně plně respektuji právo Vás, pana Kokeše i volebního sčítače hlásat, že 5 je více než 13. Na Vás si zase já cením, že tak činíte s humorem
Příjemný den všem.
Traurig
I Vám dobrý večer Pane Traurigu,
velice děkuji za ocenění mého přístupu s humorem i za právo hlásat, že 5 je více než 13. Prošel jsem si své příspěvky v celém tomto vláknu. Ke vší smůle jsem nenašel ani jeden moment, kde bych se dopustil takového matematického ignorantství. Dokonce jsem ani nenašel příspěvek, kde bych schvaloval dokument, který jsem nečetl. Mé připomínky se týkaly pouze praktik předvolebních kampaní a bojů. Ale respektuji Vaše právo myslet si, že ten, kdo nebude Vaším voličem, neumí ani základy matematiky.
Já se naopak domnívám, že mé rozhodnutí koho nevolit je důkazem, že počítat umím velmi dobře.
Přeji Vám hodně úspěchů ve Vašem snažení a hezký večer.
Pivas