Dobrý večer, Pierote a Pivasi
pohledem do sbírky listin Nemocnice Český Brod https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-f … tId=321310 vidím účetní závěrky od roku 2004 do roku 2013 včetně.
Pane Pivasi, teď opravdu nerozumím, v čem podle Vás mlžím. Po městě koluje anonym a já jen vyjádřil svůj názor (ještě jsem zdůraznil, že to je jen tipování), že by mohl být od hnutí ANO. Pro mne je celkem důležité vědět, zda je tento leták názorem některé z kandidujících stran.
Ono jde o jednu podstatnou věc. Problém nemocnice se bude definitivně řešit relativně krátce po volbách, vzhledem ke krátící se lhůtě, kterou pan Vojtíšek má. Samozřejmě - pokud dostaneme od voličů důvěru - budeme chtít věc důkladně probrat s veřejností. Ale pokud je takto vážná pochybnost o potencielním novém provozovateli u některého z kandidujících subjektů, chtěl jsem vědět, jaký je alternativní návrh řešení. Volič má totiž svaté právo jen vznášet kritiku a připomínky, nicméně zastupitelé musí krom toho i navrhnout nějaký postup. A protože ten leták žádné řešení nenabízí, chtěl jsem si o tom promluvit s autorem. Nic více, nic méně.