Paní Krulišová,
nemohu s vaším myšlenkovým tokem souhlasit. Jelikož můj syn navštěvuje zmiňovanou školní jídelnu, i já tam občas zavítám. Ano v jednom máte pravdu, oblečení na zem padá, ale z inovace věšáků rozhodně město nezkrachuje. Mluvíte tu o frontě drzých puberťáků, to si dovolím podotknout je váš problém jako vychovatelky, kterou zajisté jste. Sám navštěvuji zaměstnaneckou jídelnu, která je spravována velkou nadnárodní firmou (nebudu jmenovat, ale je to ta velmi známá) a pokud se tam sejde více lidí, což nikdy a nijak nelze ovlivnit, je tam také velký hluk, cinkání a hlahol z probíhajících rozhovorů, i špinavé tácy a pokapané stoly, pokud si myslíte, že tam stále někdo běhá s hadrem, myslíte špatně. Pokud vám vadí někdy kyselé obličeje, nepomůžete si, jsme lidi a ne každý má vždy skvělou náladu, i já je vídám. Dále upozorňujete na nevhodné tácy, věřím, že ani tato položka není nijak pro město vysoká, máte-li na mysli tácy s prolisy velikosti talířů. Židle, ano jsou trochu tvrdé, ale nejsme v žádné restauraci, je to školní jídelna, kde se každý zdrží pouze na dobu ke konzumaci jídla a nevysedává zde. Můj syn je také občas nemocný, a v první den nemoci je povoleno donést oběd v náhradním balení, a věřte mi, že oběd je chutný a co je pro mě důležité, že obědy chutnají mému dítěti, což mi zaručuje, že tam chodí a v poledne jí! Ano, určitě se dá něco zlepšit, ale za jakou cenu, za cenu oběda 2x vyšší, nevím nevím jak vám poděkují rodiče. S pozdravem Libor C.