Děkuju Frankovce za terminologii, nedal jsem si pozor použít správný termín. Opravdu děkuju. Přesto stále nechápu, a řada občanů se mnou, význam cyklopruhu v Tyršově ulici.
Pane Binko, chápu vás, že byste radši četl chválu na vaše aktivity. Pokud však nevidím výsledek vaší aktivity positivně, pak se nezlobte že nechválím. Nikde, alespoň doufám, jsem nepsal nic proti občanským aktivitám, naopak považuju je za neodmyslitelnou součást zdravého společenského organismu. Spíš se zamyslete proč a za co sklízíte většinou kritiku. Nebo většina těch, co vás kritizují jsou hloupí, nevzdělaní, neaktivní ? Jen vy jste pobral rozum ? A neříkejte že ti, co vás kritizují, tvrdí že vše děláte špatně. Ne, kritizují to s čím nesouhlasí, kde se domnívají, že jste přijal špatné řešení. A netvrďte, že doposud se ve měste nic nedělalo. Myslíte, že jsme čekali až se přistěhuje několik obyvatel z jiných měst a přinese městu spásu? Věřte, že i tady vyrostlo hodně chytrých, pracovitých, znalých a aktivních lidí.
A naprosto nesdílím vaše hodnocení vývoje a názorů v české společnosti. Skoro mi občas připadá, při čtení některých vašich příspěvků, že jste vy přistál "z Marsu".
Pokud jsem byl ve svých příspěvcích příliš kritický, pak se vám omlouvám. Já jsem na počátku roku přivítal vaši aktivitu ohledně řešení dopravy a fandil vám. Diskuse, příspěvky, názory, informace, to bylo fajn. Jen si myslím, že přijaté řešení a způsob jeho realizace, kdy jste v podstatě nic významnějšího s Kollárkou neudělali, věnovali se především Zborovské a poničili Jungmanku s Havlíčkovou, není to nejlepší. A následně uvádíte s panem Pohůnkem nesmysly jak to těm ulicím prospělo.