Re: oprava silnic
Jako řidič jsem taktéž nespokojen se stavem silnic v našem městě, ale můžu říct, že to je všude, kromě Prahy, stejné, třeba ta šílená zatáčka na 101čce z Úval na Říčany... Využil jsem tedy odkazu pana Nekolného a napsal přes web dotaz na středočeský kraj ;o)
"Dobrý den, zajímá mě, kdy kraj začne opravovat silnice I a II. třídy po zimě. Zatím každý den vidím cestou z Českého Brodu přes Úvaly do Prahy, že to kraj a nejchytřejšího z chytrých tj. pana hejtmana nechává absolutně chladným..."
Sice mi odpoví nějakou automatickou hovadinu o tom, jak je vláda šidí, ale nedalo mi to... ;o)
A mame tu odpoved... nooo takze si vsichni poridime dustery a budem to brat rovnou pres pole ;o))))
"Vážený pane Součku,
níže Vám zasílám vyjádření odboru Dopravy:
V současné době se monitorují a vyhodnocují celkové škody po zimě a budou se uzavírat a vyčíslovat po ukončení zimního období tj. po 31.3.2011.
Následně přistoupí Středočeský Kraj cestou Krajské správy a údržby silnic k odstraňování škod po zimě, v rozsahu odpovídajíc finančním prostředkům, které na rok 2011 na údržbu silnic bylo v rozpočtu kraje vyčleněno.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Růžičková Radka
Informační středisko Středočeského kraje
Zborovská 11, 150 21 Praha 5
tel.: 257 280 840
e-mail: ruzickovar@kr-s.cz
www.kr-stredocesky.cz"