custom napsal:JerryCB napsal:Chodci a cykliste jsou v provozu ti, kdo si mysli, ze jsou nesmrtelni a ze pro ne pravidla neplati a tim zpusobuji dopravni nehody.
Plati stejna pravidla silnicniho provozu jako pro zbytek sveta? Plati. Tak o jake toleranci tu mluvite pane kolego?
Naprosto souhlasím, protože stačí se podívat na vybavení cyklistů odjíždějících od nádraží, jezdících (klouzajících) v zimě v hlubokém sněhu, odbočujících a vybočujících ze směru jízdy bez varování, ve tmě bez osvětlení atd., a kapitola chodci, kteří vstupují do jízdní dráhy aut bez rozhlédnutí (byť na zebře), myslíce si já jsem tady pánem, však ty to zastavíš a tak by se dalo pokračovat. Přimlouval bych se, aby chodcům a cyklistům bylo měřeno stejně jako motoristům a pokud i tyto dvě kategorie budou pravidla silničního provozu dodržovat, tak bude nehod nepoměrně méně. Proč vždy omezovat motoristy?
Dobrý den, omlouvám se, ale nějak nechápu vaši reakci. Nikdo nechce řidiče omezovat, sám jsem řidič, cyklista i chodec, ale zde se přeci bavíme o dodržování rychlosti!!!! Můžu jít jakkoliv spořádaně, dokonce na chodníku, nebo jet na kole u krajnice, ale pokud pojede s prominutím nějaké "prase" 70 Km/h ulicí Palackého, kde je to samá díra, tak není bezpečno nikde!!!! Jen ať se měří, jsou místa v Českém Brodě, kde se opravdu jezdí rychle a nebezpečně!!