Re: Pokutování lidí na nádraží
To: p. Binko + Městská Policie
Vážení pánové, jsem Vám vděčný za výklad zákona. Obzvláště panu Binkovi patří poděkování. Prosím Vás proto o radu, jak se má občan se sníženou tělesnou pohyblivostí, popř. matka s kočárkem při cestě ze Škvárovny, popř. při příjezdu vlakem na nástupiště vlakového nádraží v Českém Brodě,dovolat pracovníka ČD, který by je doprovodil po dřevěném "služebním přechodu". Pěkná pitomost, že?!
Ještě k problematice akce PČR. O šikanózním postupu firmy "Pomáhat a chránit" vůči zakladateli této diskuse jsem slyšel nezávisle vyprávět cestující ve vlaku. Na vlastní oči jsem pak sledoval činnost této jednotky při stíhání cestujících, kteří vstoupili na první kolej u nástupiště a po spatření vozidla PČR se vrátili na perón a zamířili k podchodu. Večer jsem ani nepouštěl TV NOVA, protože zážitek ze stíhání těchto přestupců zákona mi nahradil akční sr... filmy.
Vážený pane Binko! V jedné diskusi jste se vyznal ze své priority, kterou bude snaha o zřízení podchodu. Proto na Vás apeluji, tentokrát naprosto seriózně. Když nejde podkopat dráhu a podchod vyrobit, snažte se místo výkladů zákona zajistit a vyřešit důstojný odchod a příchod cestujících z Českého Brodu Pod Tratí.
V opačném případě budu uvažovat o založení občanského sdružení s názvem "Magistráte, proplať nám pokuty", jehož hlavním úkolem bude snaha o zajištění úhrady zvýšených nákladů na cestu z domova a domů, které jsou důsledkem neschopnosti zastupitelů postarat se o občany Českého Brodu Pod Tratí.