Re: Parkování na Škvárovně
Moc hezké je to tu čtení.
Čím více se tu objevuje příspěvků, tím více koukám. Kromě věcných a vcelku pochopitelných příspěvků a dotazů ( např. pana Trauriga) se to zde hemží perlami české slovesnosti a řadou poučných rad a informací. Nádherné jsou výkřiky agitační, předvolební a povolební. To jsou výpotky hodné svých pisatelů a nechci rozebírat, o čem svědčí. Ukřivděný a zahořklý pan Fořt, který si tu hájí své ego, je velmi kouzelný. Ví kdo jak volil, ví, kdo je nadřazená vrstva a elita města, a do čeho komu nic není. Krásně se mi to čte, jsem šťasten, že k té elitě patřím. Jenom jedna informace pro dotyčného. Jako elitní obyvatel protekční čtvrti Škvárovna Vám, pane Fořte, mohu odpřisáhnout, že jsem nevolil modře, ani jinak barevně. A velká perla přichází nakonec. V době, kdy se již město zachovalo k problematice elitní čtvrti celkem vstřícně, a dle mého názoru se snaží najít optimální variantu řešení problému, vznikne iniciativa spoluobčanů, která si promptně sežene právníka, vytvoří petici, která prakticky degraduje dosavadní snahy a nápady. Asi proto, že to tak spěchalo, značná část obyvatel elitní čtvrti o petici nikdy neslyšela. Ale abych nebyl škarohlíd, tak budu věřit tvrzení, že to byla většina, která ji podepsala. Nemám totiž chuť počítat obyvatele Škvárovny, a už vůbec ne podpisy na petici, kterou nevím kdo viděl, a kdo a jak byl s její existencí a obsahem seznámen. Nevím, jak se člení Škvárovna - dolní?, horní?, jižní?, severní? atd., ale nemohu se zbavit dojmu, že těm, kteří mají nejvíce problémů s parkováním dojíždějících odjíždějících, poskytne tento dokument medvědí službu.
Každopádně se těším na další příspěvky v tomto vláknu. Přinášejí řadu mouder a působí jako balzám na duši unaveného starce. Nepřestávejte. Ani podepsaní, ani nepodepsaní.