Téma: Garáž(e) k pronájmu
Dobrý den, hledám garáž nebo garáže ( max.2 ) s el. a vodou v ČB nebo jeho okolí k pronájmu.
Předem děkuji, při nejmenším, za informaci, na koho se obrátit.
Děkuji Čihák
Diskuse je moderována.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Diskuse města Český Brod » Jen tak » Garáž(e) k pronájmu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den, hledám garáž nebo garáže ( max.2 ) s el. a vodou v ČB nebo jeho okolí k pronájmu.
Předem děkuji, při nejmenším, za informaci, na koho se obrátit.
Děkuji Čihák
Určitě bude něco volnýho za benzinkou Pap, nedávno mi to někdo nabízel,ale za boha si nevzpomenu kdo. Zkus tam někde nalepit inzerát.
Dobrý den, momentálně pronajímám menší garáž v Pezikoku. Elektrika a voda je tam zavedená. Jedná se o garáž v průmyslové zóně. Mívali jsme tam nářadí, traktůrek a takové tyto potřeby na pole. Kdyby se vám to náhodou zalíbilo, dejte napište mi zprávu.
Sháním pronájem garáže nebo dvougaráže v Českém Brodě nebo blízkém okolí.
tel.601392338
Zdravím Zdeňku. Nevím zda ješě hledáš pronájem? Každopádně já nabízím pronájem plechové garáže. Jenže to se mi už dlouho nedaří :-( proto jsem se obrátila na jednu realitku a teď je garáž i nabízena přes ni na webu https://www.eurobydleni.cz/ostatni/ Najdeš tam všechny informace. Ahoj Andrejka
Dobrý den,
pokud by měl někdo volnou garáž k pronájmu (případně i koupi) na jungmannově ulici, nebo v blízkém okolí, tak mně zkuste kontaktovat- něco sháním. Čím dříve, tím lépe.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Diskuse města Český Brod » Jen tak » Garáž(e) k pronájmu