Re: Ubytovny pro sociálně slabé na Škárovně
To Vám bohužel neřeknu. Ta jediná věta je vše, jak se příslušný odbor s mým celostránkovým podáním vypořádal. Více se snad dozvím(e) příští týden ve středu.
Diskuse je moderována.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Diskuse města Český Brod » Otázky na zastupitele » Ubytovny pro sociálně slabé na Škárovně
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To Vám bohužel neřeknu. Ta jediná věta je vše, jak se příslušný odbor s mým celostránkovým podáním vypořádal. Více se snad dozvím(e) příští týden ve středu.
Takže - jestli tomu dobře rozumím, pane Traurigu - je celé vaše snažení užitečné jako automat na kondomy ve Vatikánu, že..? (oblíbené rčení jednoho z našich zastupitelů) Jo, a taky tady na fóru byl dva měsíce poměrný klid, když vy jste sem, zaplaťpámbu, nepsal. Zkuste v tom pokračovat, hodně lidí si to pochvaluje.
Koukám, Chucku, že jste si vzal mou radu ohledně medikamentů k srdci. Z původní pudově-agresivní fáze, kdy jste mne nazýval hajzlem, jste se propracoval do fáze napodobovací a začínáte mne citovat. Mám z vás radost, hochu, děláte pokroky. Přijďte se mi ukázat na zastupitelstvo, ať vidím, jak vzkvétáte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Diskuse města Český Brod » Otázky na zastupitele » Ubytovny pro sociálně slabé na Škárovně