Vážený pane Nekolný,
pokud veřejně prohlásíte, že odmítnu spolupráci ve věci, kterou jsem sám inicioval a kdy Vám naopak sám nabízím jakoukoliv součinnost, tak pak mi dovolte, abych se proti takovému tvrzení ohradil; vzhledem k tomu, že to není poprvé, kdy veřejně tvrdíte něco jiného, než je skutečnost, pak se obávám, že se jedná již o úmysl a nikoliv jen o přehlédnutí.
Je mi jasné, že zvládnete převod do textové podoby, ta nabídka byla míněna jako jedna z forem, jak dospět ke kompromisní podobě.
Vyjádřil jsem pochyby o účelovosti pracovní skupiny na takovou záležitost, to s Vámi souhlasím. Považuji ji za zbytečnou a neefektivní. Ale opravdu si nepamatuji, že bych někdy odmítl se s Vámi na toto téma sejít. Buď jsme si nerozumněli, nebo jsem opět vyjádřil pochyby o účelnosti takovýchto sezení.
Budu pochopitelně velmi rád, když mi návrh zašlete. Vím, že Vy raději takovéto věci řešíte neveřejně, já se zase domnívám, že by do této debaty měla být veřejnost vpuštěna. Každý máme jinou představu nad tím, co znamená "otevřená veřejná správa".
A pokud by to bylo jen trochu možné, přestaňte mne vychovávat. Já také přecházím Vaši aroganci mlčením (například když na zastupitelstvu pan Klindera prezentuje zprávu z dopravního průzkumu, který si sám udělal a Vy necháte do toho probíhat volbu orgánů zastupitelstva, eventuelně si odskočíte do předsálí zatelefonovat. A to ten člověk dobrovolně strávil několik dní svého volného času jen pro to, aby městu poskytl údaje o dopravě).
S přáním hezkého dne,
Traurig