Téma: Kriminalita ve městě.
Ve čtvrti nad Gymnáziem, která je ohraničena ul. Masarykova a Žitomířská se v poslední době dějí podivné věci. Kradou se zde popelnice i s odpadem, dále zde jsou vytrženy díly plotu i s poštovními schránkami/ poslední v pétek 10.6.2011 v době od 09.00 - 10.30 hod, dále se zde procházejí různá individua po zde zaparkovaných autech a v neposlední řadě je zde zvýšen pohyb aut, která touto čtvrtí přojíždějí velmi pomalu a sledují zde pohyb v rodinných domcích a v neposlední řadě stále postávají bezdůvodně u bývalých zahrádek.Přitom pohyb policie ať státní tak městské zde nená vůbec zaznamenán, pokud to takhle půjde dále tak se zde asi setkáme s další ještě možná vážnější krimináoní činností. Jsem opravdu naštván nejen já ale i další obyvatelé a proto se asi raději obrátíme na některou televizní stanici, kterě bude o problém této čtvrti chtít vysílat a pak možná se začnou o tuto čtvrť zajímat i zdejší předsavitelé. Tontakty na televizní zpravodaje již mám a též jsem je předběžne informoval o problémech zde v Českém Brodě a někteří již mně požádali o schůzku, takže se asi velmi brzo Český Brod ukáže v televizi v tom samozřejmě nejhorším světle.