Re: oprava silnic
Pane místostarosto,
možná se Vám to bude zdát už otravné, ale nedá mi, abych opět neotevřel téma : TANKODROM NÁDRAŽÍ. Diskuse na tohle téma proběhla poměrně časně z jara s tím, že se čeká na otevření operačních fondů. To se však nemusíme dočkat. Jak bylo řečeno (Vámi), že oprava není v možnostech TS, ale bude ji provádět dodavatelská firma a ta má vpolnou kapacitu až koncem dubna. Je zde konec května a .....NIC. Zajímalo by mne, zda jtse tedy měl na mysli letošní, či jiný duben, jiného roku. Víte, vede se tady plamenná diskuse na téma hřiště v parku na Škvárovně, ale musím dát "leně" a nejen ji za pravdu v tom, že jsou asi důležitější věci, které budou sloužit podstatně většímu počtu obyvatel ČB a které větší počet obyvatel trápí. Osobně nemám nic proti hřišti (to aby se do mne zastánci hřiště nepustili frontálním útokem), ale viděl jsem hřiště s umělým travním povrchem - po dvou letech se muselo obnovovat, protože byl zničený, pak se uzavřelo a návštěvníci byli vpouštěni jen na schválené akce. No a zcela na závěr, je skutečností, že např. hřiště, existující v Londýně jsou v parcích které mají mnohonásobně větší rozlohu a je tam opravdu dozor.Přeji pěkný den a těším se na jízdu mimo díry - u níádraží se mi to stále nedaří. Čím to asi bude???
Dobrý den,
souhlasím s Vámi, že jsou důležitější věci a vše je otázka financi. Těch je bohužel v tomto roce nedostatek. Na to doplácejí také technické služby.Každopádně přednádraží se bude opravovat tuto sobotu 29.5.2010. Důležité je samozřejmě počasí. Náhradní termín určila firma na čtvrtek 3.6.2010. Musím se zastat pana místostarosty ohledně termínu, který byl stanoven na začátek letošního května. Tento termín byl firmou odložen z důvodu počasí, ale hlavně financí, které technické služby neměly k dispozici. Od 1.6. 2010 bude současně probíhat výstavba parkoviště přednádraží (podél pneuservisu). Od pondělí 31.5.2010 budou občané parkovat v prostoru cukrovaru, tento prostor byl již firmou vytýčen a označen dopravní značkou.
Přeji hezký den.