Re: Parkování na Škvárovně
Dobrý den.Chtěl bych reagovat na příspěvek človíčka bergera.Zřejmě jste na těchto schůzích človíčku nebyl anebo jste byl v tzv. rauši,protože pokud jste byl při smyslech,tak nenapíšete takovou blbost,že občané PROSILI,aby mohli platit.Je jasné,že nějaké náklady na výrobu karet jsou,ale rozhodně ne takové.Zřejmě patříte do skupiny obyvatel,kteří tyto problémy,ať už finančního rázu nebo problémy s parkováním nemáte človíčku.Holt sytý hladovému nevěří,že?Možná i patříte(podle vašeho nabubřelého vyjadřování) do skupiny lidí,kteří se přistěhovali z našeho velkoměsta a mají pocit nadřazenosti nad místními domorodci.Tato lokalita je mým domovem a jsem mezi těmito lidmi spokojen a rád se se svými sousedy stýkám,aniž bych si človíčku myslel,že jsou hloupí nebo řeší malicherné věci.Což z vašeho příspěvku přímo čiší.Je pravda,že občané Škvárovny jednání o parkování vyvolali,ale ne proto,aby platili nesmyslné poplatky.Ono totiž o kvalitě bydlení a spokojenosti obyvatel nemusí vypovídat jen zeleň,ale i možnost zaparkovat človíčku,nejen na dvoře,pokud mám možnost a vjezd dostatečně široký(což u většiny pozemků na Škvárovně není),ale i na ulici.Modré zóny človíčku toto nevyřeší a naopak ještě více omezí.Tak pokud neužíváte človíčku nějaké opiáty a pod. tak si hoňte to svoje velké ego doma u televize a neurážejte a nezesměšňujte ostatní slušné lidi,kteří se snaží řešit problémy,které evidentně nemáte človíčku.A ještě k panu MrNobodzzz:asi tu nebydlíte,jinak musíte vidět,že zeleň má tady každý na zahradě a tíží nás spíš to parkování(jak už jsem psal výš).Nikdo tu navíc nechce kácet ani ty stromy,které rostou i bez ošetřování městem.Naopak lidé z ulice Pod Velkým vrchem parkují v Jugoslávské apod.A nevidím důvod,proč by se mělo omezovat parkování sportovců u fitka a u parku?Dají se pořídit parkovací hodiny,které používají třeba v Kostelci nad ČL a je jen na MěÚ jak dlouhou dobu bezplatného parkování autem (za účelem sportování) na těchto místech povolí.Nevím tedy jak se ta vaše obrana těchto sportovců slučuje s tím vyhnáním tzv.cizáků(váš výraz),když ti sportovci kvůli nim ani u těch sportovišť nemají kde zaparkovat.Nemluvě už o tom parkování před fitkem.To fitcentrum má také vlastní dvůr zavezený sutí.Kdyby ho vyklidili,tak mají pro své klienty úplně luxusní parkování.Něco tu nehraje.A stou tisíci korunou za druhou kartu jste se určitě spletl,protože tam bylo řečeno,že za první kartu nic nebo symbolický poplatek a druhá 100-200kč pro rezidenty.Těch 1000kč mělo být až za třetí auto,takže jste asi nedával pozor.Jestli se vám oběma,jak človíčkovi bergerovi anebo vám zdá,že lidé na Škvárovně chtějí hledat problémy tam,kde nejsou tak prosím,je to jen váš osobní názor a rozhodně máte právo ho mít.Ale opírejte se pouze o fakta a ne o smyšlené doměnky. Mi všichni chceme s MÚ jednat na co nejvíc vyhovujícím stavu pro obě strany.Toť zatím vše z mé strany.