Re: Spočítali jsme jim to ve volbách
Dobré ráno, pane/paní co si pro mne jdete
nejprve trošku osobní úvod: nejprve Vám děkuji za hlas a opravdu mne lidsky mrzí, pokud jej teď litujete. Zkusím se obhájit.
Vždy jsem se řídil zásadou, že není důležité KDO něco říká, ale CO říká. Proto, jsem podpořil na jednání zastupitelstva návrhy, které mi připadaly rozumné i když je předkládala koalice a oponoval jsem těm, kde jsem o jejich smysluplnosti nebyl přesvědčen. Pokud jsem ve Vás vzbudil dojem, že se třeba spojím i s ďáblem jen proto, abych mohl oponovat koalici, tak pak to byl dojem mylný.
Hoši a děvčata z Českobroďáku se již před volbami řídili heslem, že nepřítel mého nepřítele ještě automaticky není mým přítelem a podle toho vedli svou kampaň. Krásně je to vidět na onom anonymu ohledně nemocnice a následné reakce: je úplně jedno, o co se hlasovalo, Traurig hlasoval s koalicí (stejně jako všichni ostatní zastupitelé!), takže se s Nekolným dohodl, že ano. Po volbách šla po městě zaručenáinformace, že vudu radním, abych přinesl tolik potřebný chybějící hlas.
Říkáte, že spojením s těmito novými lidmi mohu prosadit spoustu věcí, o které mi dříve šlo. Já toto Vaše přesvědčení nesdílím. Bezpečnostní politice sice nerozumím tak, jako zástupci policie, ale zatím jediný návrh, který jsem kdy od pana Havlíčka slyšel, byl návrh na přijetí vyhlášky o zákazu konzumace alkoholu na veřejnosti. Už na jednání zastupitelstva jsem říkal, že nepotřebujeme další vyhlášku, že potřebujeme lepší fungování MP jako takové, pan Havlíček opakoval, že vyhláška je účinným nástrojem boje proti veřejnému nepořádku. Před volbami jsme se v Českobrodsku dočetli, že vyhláška nic nezměnila, že je nutné zlepšit fungování policie. Nejsem si tedy jist, kde přesně bude tato spolupráce přínosná.
Stejně tak jsem nesliboval voličům pohádky o měkké vodě, protože vím, že pak by to byla sakra drahá měkká voda. Českobroďák chce Brod napojovat na pražský přivaděč, já mu přeji hodně štěstí, ale v této snaze ho nepodpořím, protože by to vodohospodářský fond neutáhl.
Jiné návrhy Českobroďáku si nevybavuji, ale pokud přijdou s něčím rozumným, můj hlas je pro. Tento týden bych měl mít schůzku s panem Kokešem, tak se třeba dozvím více.
Poprosil bych Vás ještě o dvě věci. Až si pro mne půjdete, zkuste se představit, mohl bych si Vás splést s experty typu "spocitejmejimtovevolbach" a to bych nerad. A kdybyste byl od té dobroty a uvedl pár příkladů, kde jsem podle Vás táhl za jeden provaz s koalicí kvůli křesílku.
Hezký děn Vám přeje
Traurig