Dobrý večer, stejně jako pan Traurig si myslím, že o tom jak bude vypadat zastoupení na radnici rozhodli voliči ve volbách. Je na jednotlivých zastupitelích jak si s nastalou situací poradí. Můžou jednat o koalici (pokud budou mít s kým), můžou plnit roli opozice a stejně tak můžou rezignovat. Pravda je, že pokud někdo dá dohromady na radnici, která má 21 "židlí" 11 hlasů je vítěz, což se mi líbit nemusí, ale měl bych to akceptovat - tuším, že se tomu říká demokracie.
Chce-li Českobroďák vládnout sám, měl by získat 11 zastupitelů a pak to má v kapse. Znamená to pro Vás pane Kokeši a celý Českobroďák, celé následující 4 roky i nadále pracovat pro město a možná i více (pozitivně) komunikovat s voliči. Například se mi velmi líbí Vaše snaha zajistit větší bezpečnost dětí na přechodech u škol. Celý ten týden před volbami jste měli opravdu masivní nasazení, tento týden to pravda opadlo (čtvrtek a pátek tam už nebyl nikdo, teda mimo té paní co tam stojí každý den už několik let). Takže jen tak dál :-).
Ještě k panu Havlíčkovi, byl jsem to já kdo se zeptal pana Havlíčka na jeho postoj k provozování ubytoven ve městě. A věřím, že mi odpoví, stejně jako pan Nekolný, jen co skončí povolební mumraj. Na propojení pana Havlíčka a pana Jordáka jsem upozornil, jelikož toto jméno mám spojeno s výstavbou další ubytovny, což nepovažuji za nejlepší nápad (čím méně bude ubytoven tím lépe, alespoň podle mne). Pan Kokeš psal, že ze Sportky oba pánové nanejvýš udělají kvalitní podnik. Toto je fajn, nicméně já tam nejspíš nezajdu, měl bych totiž pocit, že každou utracenou korunou přispívám na další ubytovnu a to se mi opravdu nechce.