Vážený pane inženýre,
Souhlasím s tím, že „nějaký počet obyvatel“ si přeje, aby byla upřednostněna vágní kritéria typu kvalita zdravotní péče (kteroužto nelze předem objektivně posoudit), ovšem je také fakt, že ve všech výběrových řízeních týkající se nemocnice bylo hlavním kritériem finanční vyrovnání s městem.
Pro mne je zcela rozhodující, že Českobroďák, který původně napadal výběrové řízení především pro formální pochybení (porušení zákona o veřejných zakázkách, výběr nesolventní společnosti apod.), akceptoval bez námitek zprávu KV, která taková pochybení neshledává. Konečně všichni zastupitelé zvolení za Českobroďák souhlasili s doporučením, aby se ve výběrovém řízení pokračovalo.
Netvrdil bych, že se k výběrovému řízení hlásím hrdě, ale nezastírám, že jsem se na něm podílel. Českobroďák dostal rovněž nabídku podílet se na koncepční činnosti v rámci pracovní skupiny, ale nikdo z vašeho združení na to – slovy Mgr. Havlíčka – nemá čas.
Narozdíl od Vás si nepřeji, aby byl zvolený přístup destruktivní – lhostejno zda málo, či hodně; naopak doufám, že bude pro zdravotní péči v Brodě přínosem. Každý holt máme jiný přístup k věcem veřejným.
Přeji příjemný den
Traurig
Edit: Prošel jsem ještě jednou návrh Bc. Málka a musím se opravit. Českobroďák napadal výběrové řízení POUZE pro formální porušení (stejně jako v předvolebním letáku) o kvalitě lékařské péče hovoříte teprve nyní.